Skip to main content

Over ons

A healthy life helps you feel good

Jouw mondgezondheid staat in direct contact met jouw algehele gezondheid. Je kunt jouw mond zelfs zien als de spiegel van jouw gezondheid. Met die blik besloten onze oprichters Lisette Rademakers en Jessica Kinsbergen dat het goed verzorgen van jouw mond en gebit eenvoudiger en toegankelijker moet.

Ons verhaal

Door gezond te leven voel je je goed. Jouw mondgezondheid staat in direct contact met jouw algehele gezondheid. Je kunt jouw mond zelfs zien als de spiegel van jouw gezondheid. Met die blik besloten onze oprichters Lisette Rademakers en Jessica Kinsbergen dat het goed verzorgen van jouw mond en gebit eenvoudiger en toegankelijker moet. Vanuit hun expertise hebben ze bestaande tandenborstels onder de loep genomen. Deze bleken niet te voldoen en daarom hebben zij een nieuwe tandenborstel ontwikkeld voor jou.

De SOLID BRUSH helpt jou om jouw mondgezondheid te optimaliseren door ‘sonisch’ te poetsen. De tandenborstel is ontwikkeld om lang mee te gaan, heeft een krachtige batterij en 6 specifieke standen. Wanneer je kiest voor het SOLID abonnement weet jij precies wanneer je jouw borsteltje moet vervangen en leer je alles over het verbeteren van je mondgezondheid. Lachen voelde nog nooit zo goed!

BLIJF SOLID