Skip to main content

Retouren

Retouren
Is een item niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. U heeft 14 dagen vanaf de datum van ontvangst om uw pakket terug te sturen. Meld uw retour aan door een e-mail te sturen naar [email protected] waarin u uw naam, factuurnummer/ bestelnummer, artikel(en) en eventuele reden van retour vermeldt. Zodra u de retourzending hebt aangemeld, ontvangt u een e-mail met een retourlabel, dat u kunt afgeven bij een PostNL-locatie. Wanneer u hier gebruik van maakt, houden wij 6,95 euro in bij de terugbetaling van het aankoopbedrag en hoeft u niets te betalen op het postkantoor. Dit bespaart een handeling dan wanneer u het zelf moet frankeren op het postkantoor. Dit geldt voor onze klanten uit Nederland.

Als u het retourlabel niet wilt gebruiken, kunt u uw retourzending per post (op eigen kosten) naar het volgende adres sturen (meld uw retourzending aan via e-mail):

SOLID BRUSH
George Gershwinlaan 422
1082 MT Amsterdam

Vergeet niet dat u in dat geval het vervoersbewijs moet meenemen. De Track & Trace code staat erop, zodat u het pakket kunt volgen.

Vergeet niet uw factuur (of een kopie daarvan) bij het pakket van uw retourzending te voegen. Zo kunnen wij uw retourzending zo snel mogelijk verwerken. Zodra wij uw artikel hebben ontvangen en uw retourzending hebben verwerkt, betalen wij het aankoopbedrag binnen één werkdag terug.

U kunt ook een retour afgeven bij onze praktijk in Amsterdam; dit bespaart u verzendkosten en is natuurlijk handiger. In dat geval verzoeken wij u uw factuur (of een kopie daarvan) mee te nemen naar de kliniek voor een optimale verwerking van uw retourzending.

Helaas is het momenteel erg druk, dus de verwerking van uw aangifte kan iets langer duren dan u gewend bent. Als het langer dan een week duurt, neem dan contact met ons op.

Voorwaarden voor terugkeer

  • Het artikel is niet gebruikt, gebruikt of het zegel is nog intact.
  • Alles is compleet en geen sporen van gebruik of scheuren in de dozen.
  • Het artikel is binnen 14 dagen na ontvangst bij ons terug
  • Het artikel wordt in goede staat bij ons afgeleverd
  • Tandenpoetsdozen zijn niet bedoeld als verzenddoos; als u uw tandenborstel wilt retourneren, doe ze dan in de verzenddoos.